actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Magazine maken

9,2

(84 beoordelingen)

Maak je eigen magazine!
  • Verschillende formaten
  • 24-60 pagina's
  • Met nietjes gehecht

Je kunt voor verschillende doeleinden een tijdschrift of ook wel magazine maken. Je kunt een magazine bijvoorbeeld voor jezelf maken, maar je kan deze ook weggeven als verjaardagscadeau. Ook voor zakelijke doeleinden kun je jouw eigen magazine ontwerpen. Ontwerp een tijdschrift voor bijvoorbeeld een schoolopdracht, voor je bedrijf of maak een origineel cv in de vorm van een magazine!

Zelf een tijdschrift maken kan erg makkelijk met behulp van onze Online Editor. Vul jouw magazine met de beste foto’s en de leukste onderwerpen!

Begin direct

Formaten en prijzen

In de tabel hieronder vind je alle formaten en de daarbij horende prijzen van de magazines.

Tijdschriften formatenPrijzen
Tijdschrift A5 Staand€11,99
Tijdschrift A5 Liggend€11,99
Tijdschrift 21x21 €12,99
Tijdschrift A4 Staand€12,99
Tijdschrift A4 Liggend€12,99

Begin nu!
Magazine Formaten

Hoe maak ik een magazine?

Een Tijdschrift maken kan erg makkelijk in onze Online Editor.

  1. Open de Online Editor en kies Tijdschriften.
  2. Kies een formaat.
  3. Voeg foto’s en tekst toe aan jouw ontwerp.
  4. Klik op 'Bestellen' en laat je magazine bezorgen of haal hem op!

Tip: in de Online Editor heb je de mogelijkheid om jouw magazine te pimpen met verschillende decoraties. Kies voor verschillende cliparts in thema’s zoals feest, liefde of koken. Cliparts zijn "stickers" die je aan je ontwerp kan toevoegen. Ook kun je kiezen voor verschillende vormen. Deze kun je als achtergrond gebruiken of achter een afbeelding plaatsen als een soort kader. Laat je creativiteit de vrije loop met alle leuke decoraties!

Magazine Ontwerpen

Wanneer wordt mijn magazine verzonden?

Wanneer je jouw magazine helemaal af hebt, kun je deze laten bezorgen. In de tabel hieronder is te zien wanneer jouw tijdschrift wordt verzonden.

ProductBestel vóórMet spoed besteld vóór
Tijdschriften11:00 - Volgende werkdag

11:00 - Dezelfde werkdag

Wil je jouw zelfgemaakte magazine nog sneller in huis? Kies dan in de winkelwagen (tegen een kleine meerprijs) voor een spoedbestelling. Met een spoedbestelling wordt jouw magazine met superspoed geproduceerd en wordt deze vaak zelfs nog dezelfde werkdag verstuurt.

Magazine Bezorging

Magazine als cadeau geven

Een magazine is niet alleen leuk voor jezelf, maar het is ook leuk om weg te geven. Is een vriendin of bijvoorbeeld je moeder binnenkort jarig? Maak dan een magazine met daarin leuke artikelen, interviews en foto’s over de jarige. Zo creëer je een superleuk en origineel cadeau, dat hoe dan ook leuk is om te krijgen.

Ook voor een afscheid is een magazine een geschikt cadeau om te geven. Neemt jouw collega, klasgenoot of vriend binnenkort afscheid? Met een magazine kun je met al je collega’s, klasgenoten of vrienden vertellen wat jullie leukste herinnering was met elkaar en waarom je elkaar gaat missen.

Tip: bedenk voor jezelf eerst een paar onderwerpen waar je over wil vertellen in het magazine. Zo kun je makkelijk je magazine vullen met tekst en bijpassende foto’s. Een paar van deze onderwerpen kun je ook op de cover terug laten komen. Zo creëer je de looks van een echte glossy!

Magazine Cadeau Geven

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...