actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Moederdag chocolade met eigen foto en tekst

Zoek je nog een origineel moederdagcadeau? Je kunt nu gemakkelijk online een moederdagcadeau knutselen in de Online Editor van Fotofabriek! Zet je moeder dit jaar in het zonnetje met een gepersonaliseerd moederdagcadeau! Ontwerp je eigen chocolade van verschillende topmerken en geef dit jouw moeder cadeau. De chocoladecadeaus bevatten een persoonlijke wikkel die jij kan ontwerpen met je eigen foto’s en tekst! Wens je moeder een fijne Moederdag met een gepersonaliseerde doos Merci, een reep Tony Chocolonely of een Milka hart.

Kies uit verschillende smaken en maak de chocolade helemaal naar wens voor Moederdag! Wij helpen je graag met het ontwerpen van het perfecte chocolade moederdagcadeau. Daarom hebben wij alvast wat thema’s voor je klaargezet! Kies een thema dat passend is en klik op ‘Begin nu’. In onze Online Editor kun je vervolgens gemakkelijk zelf foto’s en een lieve boodschap toevoegen om jouw chocolade voor Moederdag volledig te personaliseren.

Chocolade is natuurlijk altijd een goed idee! Zeker voor Moederdag is chocolade een perfect cadeau. Bij Fotofabriek heb je de keuze uit drie soorten chocoladeproducten die je zelf kan personaliseren aan de hand van onze thema’s!

Moederdag Milka hart

Deze heerlijke hartvormige Milka chocoladebonbons zijn perfect als moederdagcadeau. De zachte melkchocolade met hazelnoot-nougatcrème vulling is te bestellen in een hartvormige doos. De voor- én achterkant is volledig te personaliseren. Kies uit een leuk thema, plaats een leuke foto van jou en je moeder op de doos en voeg een lieve tekst toe aan het ontwerp.

Merci Moederdag

Met een doosje Merci chocola maak je elke moeder blij! De doos Merci voor Moederdag bevat 8 overheerlijke smaken. Zo kan je moeder extra genieten van het doosje chocola. Een doosje Merci alleen is niet een heel origineel moederdagcadeau. Daarom helpt Fotofabriek jou een handje! Je kunt nu je eigen wikkel om het doosje personaliseren aan de hand van de voor jou gemaakte thema’s. Voeg leuke foto’s toe en schrijf een lief moederdaggedicht of een lieve boodschap op de wikkel. Op deze manier kan je moeder zelfs als de chocolaatjes op zijn, blijven genieten van haar persoonlijke moederdagcadeau!

De Merci chocola is verkrijgbaar in twee verschillende formaten:

Tony Chocolonely Moederdag

Wil je je moeder liever een reep chocola geven voor Moederdag? Dan is de Tony Chocolonely reep hét perfecte cadeau. De heerlijke chocola van Tony is te bestellen in vier verschillende smaken. Kies de smaak die jouw moeder het lekkerst vindt! Om het cadeau perfect te maken kun je een leuke foto of fotocollage op de wikkel plaatsen. Voeg nog een lieve tekst toe en jouw moederdagcadeau is helemaal af! Met bovenstaande thema’s is jouw cadeau in een mum van tijd ontworpen en besteld!

De Tony Chocolonely is verkrijgbaar in de volgende smaken:

  • Melk
  • Puur
  • Melk hazelnoot
  • Melk karamel zeezout

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...