wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

PDF fotoboek maken

Het is nu mogelijk om je eigen PDF ontwerp aan te leveren. Maak gebruik van je favoriete opmaakprogramma en bestel een fotoproduct met je eigen ontwerp!

Om ervoor te zorgen dat je ontwerp wordt geprint zoals je in gedachten had, hebben wij een aantal aanleverspecificaties vastgesteld.

Fotoboek maken met Photoshop / InDesign templates

Wil je een fotoboek maken, maar ontwerpen met je eigen opmaaksoftware? Maak dan gebruik van onze Photoshop en InDesign templates. Voor elk type fotoboek hebben wij een aantal specifieke templates gemaakt. Deze templates zijn te vinden in onze PDF-uploader.

PDF exporteren vanuit Photoshop / InDesign

Om een PDF te exporteren die voldoet aan onze standaard kun je gebruik maken van onze export-instellingen. Voor Photoshop en InDesign hebben wij specifiek export-instellingen gemaakt. Deze kun je vinden in onze PDF-uploader.

Gratis Fotofabriek Software

Naast je eigen opmaaksoftware kun je ook een fotoproduct ontwerpen in onze gratis software of direct in onze Online Editor. Bekijk ons software-overzicht en zie waarmee je onze producten kunt maken.

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek