wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Spandoek maken

Spandoek maken doe je voordelig bij Fotofabriek. Met onze Online Editor kun je gemakkelijk je eigen spandoek maken met eigen foto's en teksten. Bijna een belangrijke verjaardag? Maak bijvoorbeeld een leuke Abraham spandoek of Sarah spandoek, door een banner te maken met een foto van de vijftigjarige samen met een grappige tekst en 50 jaar. Komt je beste vriend(in), neef of nicht thuis van een verre reis? Maak dan zelf een welkom thuis spandoek om diegene te verrassen. 

Een spandoek maken wij van extra sterk zeildoek, is geheel UV- en waterbestendig en is voorzien van stevige spandoek ringen. Er kan gekozen worden uit metalen ringen, doorzichtige ringen, een spandoek zonder ringen of met zeilklemmen.

Spandoeken maken en verzenden wij binnen enkele werkdagen.

Bekijk onze spandoeken

Groot spandoek maken

Een groot spandoek maken is ideaal. Je kunt grote spandoeken voor allerlei doeleinden inzetten. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijf (reclame spandoek), vereniging (banners met logo) of bij jezelf in de tuin als tuinposter.

Afhankelijk van de foto op spandoek en spandoek teksten kan een spandoek voor veel doelen worden gebruikt. Een groot spandoek maken kan tot maar liefst 150x200 cm. Een spandoek dat zo groot is kan je creativiteit dus niet in de weg te zitten.

Foto op spandoek maken

Een foto op spandoek maken is leuk. Je kunt je foto op spandoek maken en binnen ophangen, maar het materiaal van onze spandoeken is ook goed bestand tegen de weersomstandigheden buiten. Je kunt dus zonder problemen je tuin opfleuren met een mooie foto op spandoek.

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek