Spandoek maken

Spandoek maken

Spandoek maken doe je voordelig bij Fotofabriek. Met onze Online Editor kun je gemakkelijk je eigen spandoek maken met eigen foto's en teksten. Bijna een belangrijke verjaardag? Maak bijvoorbeeld een leuke Abraham spandoek of Sarah spandoek, door een banner te maken met een foto van de vijftigjarige samen met een grappige tekst en 50 jaar. Komt je beste vriend(in), neef of nicht thuis van een verre reis? Maak dan zelf een welkom thuis spandoek om diegene te verrassen. 

Een spandoek maken wij van extra sterk zeildoek, is geheel UV- en waterbestendig en is voorzien van stevige spandoek ringen. Er kan gekozen worden uit metalen ringen, doorzichtige ringen, een spandoek zonder ringen of met zeilklemmen.

Spandoeken maken en verzenden wij binnen enkele werkdagen.

Bekijk onze spandoeken

 Foto Op Tuinposter
vanaf € 19,99

Groot spandoek maken

Een groot spandoek maken is ideaal. Je kunt grote spandoeken voor allerlei doeleinden inzetten. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijf (reclame spandoek), vereniging (banners met logo) of bij jezelf in de tuin als tuinposter.

Afhankelijk van de foto op spandoek en spandoek teksten kan een spandoek voor veel doelen worden gebruikt. Een groot spandoek maken kan tot maar liefst 150x200 cm. Een spandoek dat zo groot is kan je creativiteit dus niet in de weg te zitten.

Foto op spandoek maken

Een foto op spandoek maken is leuk. Je kunt je foto op spandoek maken en binnen ophangen, maar het materiaal van onze spandoeken is ook goed bestand tegen de weersomstandigheden buiten. Je kunt dus zonder problemen je tuin opfleuren met een mooie foto op spandoek.

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform