actie
Nu 25% korting op diverse vaderdagcadeaus

Vaderdagactie

Lees meer

Spandoek maken

9,0

(17679 beoordelingen)

Spandoek maken
  • UV- en waterbestendig
  • Eenvoudig te ontwerpen
  • Zowel binnen als buiten te gebruiken
  • Gebruik eigen foto’s en teksten

Komt jouw geliefde, vriend(in) of familielid terug na een lange reis? Wees net wat opvallender dan de rest. Verras hem/haar met een zelfgemaakt spandoek met eigen foto’s.

Spandoek ontwerpen

Spandoeken bedrukken

Of je nou een spandoek maakt voor een verjaardag of om iemand welkom thuis te wensen, je maakt je spandoek eenvoudig bij ons! Je ziet de spandoeken wel vaker hangen op Schiphol: ‘Welcome Back!’. Maak jouw banner nét wat specialer door het toevoegen van foto’s van de reiziger. Ook is het leuk om een spandoek te laten bedrukken voor de nieuwe Abraham of Sarah. Plak hier een leuke foto van de 50-jarige op, een leuke tekst en niet te vergeten: het getal 50!

Behalve voor privé gebruik kan de spandoek ook gebruikt worden voor bedrijven en verenigingen. Voor bedrijven worden deze gebruikt als reclame spandoek, bij een vereniging wordt hij gebruikt als banner met logo.

Spandoek bedrukken

Formaten en afwerking spandoeken

De spandoek is te verkrijgen in 50x50, 80x80, 100x50, 100x100, 150x100 en 200x150 formaat. Hierbij is dus de keuze tussen een vierkante poster en een liggend model.

Een spandoek maken wij van extra sterk zeildoek. De banner is geheel UV- en waterbestendig en is voorzien van stevige spandoek ringen. Doordat de spandoek waterbestendig is, kan hij zowel binnen als buiten gebruikt worden. Er zijn een aantal opties voor ringen: metalen ringen, doorzichtige ringen, een spandoek zonder ringen of met zeilklemmen.

Afwerking spandoeken

Zelf een spandoek maken

Kan jij echt niet wachten met het ontwerpen van een geheel eigen spandoek? In een aantal stappen heb jij al je eigen spandoek ontworpen:

1. Open onze Online Editor.
2. Kies het gewenste formaat van de banner.
3. Voeg de foto(‘s) toe die je afgedrukt wilt hebben op je spandoek.
4. Druk op bestellen en wij zorgen dat je spandoek zo spoedig mogelijk jouw kant op komt.

Spandoek ontwerpen

Levertijden en klantenservice

Heb jij je spandoek voor 12.00 uur besteld, dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden. Voor een overzicht van alle levertijden kun je hier terecht. Voor eventuele vragen kun je terecht bij onze klantenservice.

Spandoek levertijden

Start met je eigen spandoek maken

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...