Trouwkaarten maken

Trouwboek maken van topkwaliteit

De bijzondere momenten die op jullie huwelijksdag zijn vastgelegd wil je natuurlijk altijd blijven herinneren en dat kan uiteraard met een mooi trouwboek die het beste bij jullie als bruidspaar past. Vereeuwig nu jullie trouwfoto’s in een schitterend trouwboek van Fotofabriek.  

Trouwboek maken met je eigen ontwerp

Bij Fotofabriek kun je heel eenvoudig je eigen trouwboek maken en naar eigen smaak samenstellen. Bepaal zelf de indeling van de pagina’s, kies je allermooiste foto’s en voeg naar eigen keuze teksten toe. Je kunt een trouwalbum maken met een hardcover, softcover, spiraalbinding of kies voor een van de exclusieve fotoboeken met linnen rug of leren omslag. Fotofabriek biedt de mogelijkheid om het trouwboek uit te breiden tot 200 pagina’s. 

Exclusieve trouwboeken

Het topalbum is het grootste en tevens het meest luxe trouwboek uit het assortiment. Het trouwboek is opengeslagen maar liefst 80 cm breed, waardoor je de allermooiste foto’s van jouw onvergetelijke dag hierin kwijt kunt. Dit album beschikt over een leren omslag en er wordt gebruik gemaakt van extra zwaar papier. 

Je kunt ook een trouwboek maken met linnen rug, waarbij je zelf de kleur van het linnen kan kiezen. 

De exclusieve trouwboeken zijn voorzien van doorlopende pagina's, waardoor je trouwfoto's nog beter tot hun recht komen. Wil je nog langer plezier hebben van je trouwboek? Kies dan voor een luxe bewaardoos, waarin je trouwboek levenslang meegaat!

Bekijk onze trouwboeken

Soorten papier

We bieden de mogelijkheid je huwelijksfoto’s te drukken op Premium Satin papier. Dit kwalitatief zeer hoogwaardige papier geeft je trouwboek een mooie uitstraling, extra kleurkracht en een fantastisch zijdeglans effect. Wil je meer glans, dan kan je een trouwboek maken dat voorzien is van een hoogglans afwerking. Wil je de foto’s over twee pagina’s laten lopen? Dat kan! Maak dan je trouwboek met lay-flat binding. Dankzij deze speciale binding gaan er geen details verloren, omdat de pagina’s helemaal open vallen. 

Maak van deze onvergetelijke dag een tastbare herinnering!

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!