• vaderdagcadeau

Een vaderdagcadeau om niet snel te vergeten

Heb jij een toffe, gekke, grappige, leuke vader en wil je hem verrassen met een origineel vaderdagcadeau? Dan is het zeker de moeite waard om de mooie vaderdagcadeaus van Fotofabriek eens te gaan bekijken. Alle cadeaus kun je zelf samenstellen met een leuke foto of tekst. Weet jij al wat je cadeau gaat geven? Wij hebben een aantal vaderdagcadeautips voor je op een rijtje gezet.

Fotoboek

Een fotoboek maken voor jouw vader is een superleuk vaderdagcadeau. In dit fotoboek kun je allemaal gekke en leuke foto’s van jouw vader toevoegen. Er zijn verschillende formaten en soorten fotoboeken waar je een keuze uit kunt maken. Hierbij kun je denken aan spiraal, soft- of hardcover en exclusieve fotoboeken. Een fotoboek is al verkrijgbaar vanaf €8,99. Verzamel allemaal leuke foto’s van jouw vader of het hele gezin en ga direct aan de slag in de fotoboeksoftware.

Wanddecoratie

Een wanddecoratie is zeker een aanrader voor Vaderdag. Je kunt een stoere foto van je vader er op laten afdrukken. Een Foto Op Hout of Aluminium is een leuke wanddecoratie en zal hij zeker waarderen. Een Foto Op Aluminium is UV- en waterbestendig en al verkrijgbaar vanaf € 19,99 met als afmeting 30x20. Is je vader niet zo fan van hout of aluminium, dan is een Foto Op Karton, Canvas of Forex misschien wel een leuk alternatief.

Wijnkist

Een fles wijn is een cadeau dat vaak wordt gegeven en dus zeker geschikt als vaderdagcadeau. Maar wist je dat je het cadeau nog leuker kunt maken? Bij Fotofabriek kun je een houten wijnkist personaliseren met een speciale foto of leuke tekst. Wil je dit vaderdagcadeau nou helemaal compleet maken, dan kan je hier een fles witte, rode of rosé wijn aan toevoegen. Een wijnkist kun je maken voor 1 of 2 flessen wijn.

Bekijk alle vaderdagcadeau's

Bekijk het assortiment

Bekijk alle vaderdagcadeaus

Actie Fotoboeken
vanaf € 8,99
Wijnkist
vanaf € 8,99

Heb je geen passend vaderdagcadeau kunnen vinden? Dan is een cadeaubon of een vaderdagkaart misschien een leuk alternatief. Met een cadeaubon van Fotofabriek kan je vader zelf een leuk cadeau voor Vaderdag uitzoeken. In de Online Editor kun je gelijk aan de slag.

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Nieuw: Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen!

Krijg 5000 punten cadeau