wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Een vaderdagcadeau om niet snel te vergeten

vaderdagcadeau

Heb jij een toffe, gekke, grappige, leuke vader en wil je hem verrassen met een origineel vaderdagcadeau? Dan is het zeker de moeite waard om de mooie vaderdagcadeaus van Fotofabriek eens te gaan bekijken. Alle cadeaus kun je zelf samenstellen met een leuke foto of tekst. Weet jij al wat je cadeau gaat geven? Wij hebben een aantal vaderdagcadeautips voor je op een rijtje gezet.

Fotoboek

Een fotoboek maken voor jouw vader is een superleuk vaderdagcadeau. In dit fotoboek kun je allemaal gekke en leuke foto’s van jouw vader toevoegen. Er zijn verschillende formaten en soorten fotoboeken waar je een keuze uit kunt maken. Hierbij kun je denken aan spiraal, soft- of hardcover en exclusieve fotoboeken. Een fotoboek is al verkrijgbaar vanaf €8,99. Verzamel allemaal leuke foto’s van jouw vader of het hele gezin en ga direct aan de slag in de fotoboeksoftware.

Wanddecoratie

Een wanddecoratie is zeker een aanrader voor Vaderdag. Je kunt een stoere foto van je vader er op laten afdrukken. Een Foto Op Hout of Aluminium is een leuke wanddecoratie en zal hij zeker waarderen. Een Foto Op Aluminium is UV- en waterbestendig en al verkrijgbaar vanaf € 19,99 met als afmeting 30x20. Is je vader niet zo fan van hout of aluminium, dan is een Foto Op Karton, Canvas of Forex misschien wel een leuk alternatief.

Wijnkist

Een fles wijn is een cadeau dat vaak wordt gegeven en dus zeker geschikt als vaderdagcadeau. Maar wist je dat je het cadeau nog leuker kunt maken? Bij Fotofabriek kun je een houten wijnkist personaliseren met een speciale foto of leuke tekst. Wil je dit vaderdagcadeau nou helemaal compleet maken, dan kan je hier een fles witte, rode of rosé wijn aan toevoegen. Een wijnkist kun je maken voor 1 of 2 flessen wijn.

Bekijk alle vaderdagcadeaus

Heb je geen passend vaderdagcadeau kunnen vinden? Dan is een cadeaubon of een vaderdagkaart misschien een leuk alternatief. Met een cadeaubon van Fotofabriek kan je vader zelf een leuk cadeau voor Vaderdag uitzoeken. In de Online Editor kun je gelijk aan de slag.

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek