actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Vakantiefotoboek - voorbeelden & thema's

9,0

(26187 beoordelingen)

Lekker met het gezin of vrienden op vakantie geweest een veel foto's geschoten? Maak van alle mooie en leuke foto's een vakantiefotoboek!
Om het kiezen van een leuk thema voor je vakantiefotoboek makkelijker te maken hebben wij een aantal voorbeelden voor je op een rijtje gezet.
Zo kun je gemakkelijk en snel aan de slag met het maken van een fotoboek.

Zie je een leuk voorbeeld?
Klik dan op 'Begin nu' om aan de slag te gaan met het toevoegen van je vakantiefoto's en het personaliseren van je vakantiefotoboek. 

Ervaring van klanten

Fotoboeken assortiment

Bij Fotofabriek kun je kiezen uit heel veel verschillende soorten en formaten fotoboeken voor je vakantiefoto's. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bekende hardcover en vlakliggende fotoboeken. Benieuwd naar alle soorten fotoboeken? Ga naar de fotoboekencategorie voor alle opties. Daarnaast heb je fotoboeken dus ook in verschillende formaten. De meest bekende zijn de A-formaten zoals A4, A5 en A6, maar ook vierkante fotoboeken in de formaten 14x14cm, 21x21 cm. Bij elk soort fotoboek kun je zien welke beschikbare formaten er zijn. Na het ontwerpen van je vakantiefotoboek in de Online Editor of Offline Software kun je in de kassa ook nog eens kiezen uit verschillende papiersoorten en omslagen.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...