wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Vriendenboek voor volwassenen

Een vriendenboek is niet alleen maar iets voor kinderen. Het is super leuk om een vriendenboek voor volwassenen te maken. Een vriendenboek kun je geven voor elk soort gelegenheid. Zet er foto’s in en persoonlijke verhalen om het een echt bijzonder cadeau te maken. Maak nu zelf een vriendenboek en verras je vriend of vriendin!

Voor alle gelegenheden

Een vriendenboek is te maken voor elk soort gelegenheid. Er kunnen vele redenen zijn waarom iemand zo’n bijzonder cadeau verdient. Denk bijvoorbeeld aan twee vrienden die gaan trouwen. Het is een super leuk huwelijkscadeautje!

Ook kun je een vriendenboekje geven aan een vriend of vriendin die een wereldreis gaat maken of stage gaat lopen in het buitenland. Gaat je collega waar je een paar jaar mee hebt samengewerkt binnenkort weg? Maak dan met al je andere collega’s een vriendenboek. 

Details en inhoud van het vriendenboekje

Er zijn verschillende soorten vriendenboekjes. Maak een hardcover, softcover of een boekje met spiraalbinding. Je kunt kiezen voor een staand, liggend of vierkant vriendenboekje.

Bedenk leuke vragen om in het vriendenboek voor volwassenen te zetten, die passen bij de gelegenheid waarop je het boek geeft. Zet er leuke foto’s, teksten en persoonlijke verhalen in om je pagina in het vriendenboek nog persoonlijker te maken. Laat iedere vriend twee pagina’s invullen. 

Zorg voor een onvergetelijk cadeau en verras je vriend of vriendin met een zelfgemaakte vriendenboek voor volwassenen!

Bekijk ons vriendenboekjes assortiment

Maak een uniek fotoboek

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek