actie
30% korting op alle vlakliggende fotoboeken
vriendenboekje maken

Vriendenboekje maken

8,5 (39098 beoordelingen)

Schrijft jouw kindje steeds in andere vriendenboekjes, maar heeft jouw kind nog geen eigen vriendenboekje? Ontwerp dan een vriendenboekje met de naam en leuke foto’s van het kindje. Zo heeft jouw kindje het meest coole vriendenboekje van de hele klas!

Verschillende soorten vriendenboekjes

Het maken van een vriendenboek is helemaal niet lastig. Kies het formaat boekje, bedenk leuke vragen en voeg foto’s toe. Er zijn verschillende formaten vriendenboeken. Maak een staand, liggend of vierkant boekje. Je kunt een vriendenboekje maken met hardcover, softcover of een vriendenboekje met spiraal binding.

De boeken hebben minimaal 24 pagina’s, dus genoeg voor alle kindjes in de klas. Heb je meer kindjes in je klas? Alle pagina’s van de vriendenboekjes zijn uitbreidbaar.

Vriendenboekje maken en zelf ontwerpen

Laat al je creativiteit los en maak samen met je kind een leuk vriendenboekje, waar ze later met nog veel plezier op terug kijken. Kies voor een thema, zodat er een eenheid ontstaat in het vriendenboekje. Denk aan een leuk prinsessen thema voor je kleine meid en een stoer thema met dino’s of voetbal voor je de kleine man. Je kunt ook leuke foto’s en verhaaltjes in het boekjes plaatsen.

Zelf een vriendenboekje maken waar je kind later met veel plezier op terugkijkt!

Maak een uniek fotoboek

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform