vriendenboekje maken

Vriendenboekje maken

Schrijft jouw kindje steeds in andere vriendenboekjes, maar heeft jouw kind nog geen eigen vriendenboekje? Ontwerp dan een vriendenboekje met de naam en leuke foto’s van het kindje. Zo heeft jouw kindje het meest coole vriendenboekje van de hele klas!

Verschillende soorten vriendenboekjes

Het maken van een vriendenboek is helemaal niet lastig. Kies het formaat boekje, bedenk leuke vragen en voeg foto’s toe. Er zijn verschillende formaten vriendenboeken. Maak een staand, liggend of vierkant boekje. Je kunt een vriendenboekje maken met hardcover, softcover of een vriendenboekje met spiraal binding.

De boeken hebben minimaal 24 pagina’s, dus genoeg voor alle kindjes in de klas. Heb je meer kindjes in je klas? Alle pagina’s van de vriendenboekjes zijn uitbreidbaar. 

Vriendenboekje maken en zelf ontwerpen

Laat al je creativiteit los en maak samen met je kind een leuk vriendenboekje, waar ze later met nog veel plezier op terug kijken. Kies voor een thema, zodat er een eenheid ontstaat in het vriendenboekje. Denk aan een leuk prinsessen thema voor je kleine meid en een stoer thema met dino’s of voetbal voor je de kleine man. Je kunt ook leuke foto’s en verhaaltjes in het boekjes plaatsen.  

Zelf een vriendenboekje maken waar je kind later met veel plezier op terugkijkt!

Bekijk ons vriendenboekjes assortiment

Maak een uniek fotoboek

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!