actie
Nu 25% korting op diverse vaderdagcadeaus

Vaderdagactie

Lees meer

Zelf kerstkaarten maken bij Fotofabriek

9,0

(15797 beoordelingen)

Kerstkaarten

Verras dit jaar familie en vrienden met originele en opvallende zelfgemaakte kerstkaarten. Kerstkaarten zelf maken met je eigen foto en kerstgroet is altijd leuk. Maak bij Fotofabriek zelf jouw ontwerp of kies één van onze vele sjablonen, waarbij je alleen nog maar een leuke foto of kerstgroet hoeft toe te voegen.

Wij maken en verzenden jouw zelfgemaakte kerstkaarten zeer snel, omdat wij alles zelf produceren bij Fotofabriek. Hierdoor kunnen wij ook hoogwaardige kwaliteit garanderen voor alle kerstkaarten die je zelf maakt. Weet je niet zeker of jouw zelfgemaakte kerstkaarten worden zoals jij ze in gedachten hebt? Bestel dan eerst een proefdruk van jouw kerstkaarten.

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis, of natuurlijk bij jouw vrienden, familie en/of kennissen op de deurmat!

Kerstkaarten maken Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Veel keuze bij zelfgemaakte kerstkaarten

Bij Fotofabriek kun je zelf kerstkaarten maken op verschillende manieren. Je kunt direct online aan de slag gaan met kerstkaarten maken, maar je kunt ook werken met onze gratis te downloaden software.

Fotofabriek biedt vele soorten formaten kerstkaarten. Zo kun je zelf enkele kerstkaarten maken, maar ook dubbelgevouwen kerstkaarten in verschillende formaten. Bovenstaande kerstkaarten worden als set geleverd, maar het is ook mogelijk om kerstkaarten los te bestellen.

Standaard maken wij onze kerstkaarten op papier van 260 gram. Het is mogelijk om jouw kerstgroet te voorzien van hoogglans. Daarnaast kun je ook een ander type papier kiezen voor je kerstkaarten. Voor een meer traditionele uitstraling kies je voor natuurwit. Dit papier heeft een lichte gele kleurtint.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...