actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Zomeractie

Lees meer

Afscheidscadeau stagebegeleider

9,0

(17849 beoordelingen)

Afscheidscadeau stagebegeleider
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Met eigen foto of ontwerp
  • Groot aanbod
  • Makkelijk te ontwerpen
  • Snel in huis

Wanneer je stageperiode ten einde loopt, is het leuk om je stagebegeleider te bedanken met een origineel afscheidscadeau. Bij Fotofabriek kun je gemakkelijk zelf een cadeau ontwerpen en laten bedrukken. Om te zorgen dat het afscheidscadeau voor je stagebegeleider uniek en persoonlijk is, geven je graag een aantal tips.

Bekijk afscheidscadeaus

Een verrassend afscheidscadeau voor je stagebegeleider

Wat is er leuker dan het geven van een beetje extra aandacht op je laatste stagedag? Een afscheidscadeau met foto is een geschikte manier om je stagebegeleider te bedanken voor zijn/haar tijd en aandacht. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mok met foto. Zo zal je stagebegeleider bij elk kopje koffie denken aan zijn prestaties. 

Is jouw stagebegeleider gek op thee? Dan is het wellicht leuk om een gepersonaliseerde theedoos cadeau te geven. Ontwerp de doos met een foto of tekst en het cadeau is klaar om te geven! Je stagebegeleider kan de theedoos op zijn/haar bureau zetten en zo terugdenken aan de stage. 

Wie houdt er nou niet van chocolade? Merci Chocolade is altijd een goede optie om te geven. Wist je dat je de wikkel van deze chocoladereep zelf kunt ontwerpen? Wees creatief en ga aan de slag in de Online Editor! 

Bekijk afscheidscadeaus
Afscheidscadeau stagebegeleider ontwerpen

Afscheidscadeau voor je stagebegeleider ontwerpen

Het afscheidscadeau voor je stagebegeleider kun je snel en makkelijk maken in onze Online Editor. Het enige wat je hoeft te doen is het volgen van de onderstaande stappen en jouw cadeau is binnen een mum van tijd in huis! 

1.    Kies het product dat je wilt maken
2.    Open de Online Editor en kies het ontwerp dat je het mooist vindt  
3.    Pas het ontwerp aan naar wens 
4.    Tevreden? Rond de bestelling af

Je afscheidscadeau komt bij ons binnen en zal binnen korte tijd gedrukt worden. Zo kan jij jouw stagebegeleider nog voor je laatste dag bedanken voor zijn/haar inzet. 
 

Bekijk afscheidscadeaus
Afscheidscadeau stagebegeleider bedanken

Levertijden van het afscheidscadeau voor je stagebegeleider

Bij Fotofabriek produceren we alle cadeaus in eigen huis. Hierdoor kunnen we 100% kwaliteit leveren, maar ook voor snelle levertijden zorgen. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor de optie spoedproductie. Wanneer je deze optie selecteert, kunnen de producten vaak nog op dezelfde werkdag worden verstuurd. 

Kom je er niet uit of heb je vragen over het bestellen van het afscheidscadeau voor je stagebegeleider? Onze klantenservice is elke dag bereikbaar via telefoon, email of via de online chat rechtsonder in je scherm. 
 

Bekijk afscheidscadeaus
Afscheidscadeau stagebegeleider mok

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...