wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Kookboek maken

Hou jij ook zo van koken, grillen, stomen en bakken? En wil jij al je keukengeheimen veilig stellen in je eigen kookboek? Begin dan vandaag nog met het maken van een persoonlijk kookboek. Door een kookboek te maken stel je je recepten niet alleen veilig voor jezelf maar ook voor de volgende generaties!

We bieden een groot aantal verschillende fotoboeken aan. Deze fotoboeken zijn ook zeer geschikt voor het maken van je eigen professionele kookboek. Voeg foto's van je gerechten toe en voeg als tekst de baktijd, bereidingswijze, tips en ingrediënten toe. Op deze manier raak je nooit meer recepten kwijt!

Je hebt de keuze uit 4 verschillende fotoboeken:

  1. Spiraal fotoboeken
  2. Softcover fotoboeken
  3. Hardcover fotoboeken
  4. Exclusieve fotoboeken

Het maken van een kookboek gaat gemakkelijk en snel met onze gratis software. Een kookboek maken was nog nooit zo makkelijk . Geef jouw kookboek een premium uitstraling door te kiezen voor  UV Hoogglans, Premium Satin, Lay-flat of Vlakliggend papier. Onze fotoboeken zijn te bestellen in allerlei formaten, ga je voor het zakformaat a6 kookboekje of ga je voor het grote a3 formaat kookboek?

Een mooi kookboek voor een mooie prijs

Het maken van een kookboek hoeft niet duur te zijn, je kunt al een kookboek maken vanaf € 8,99. Al onze boeken worden in eigen huis geproduceerd en voor verzending door een collega gecontroleerd op 8 punten en voorzien van ons kwaliteislabel.

Volumekorting

Wil je meer mensen laten genieten van je gerechten en kooktips? Al bij aanschaf van een tweede identieke kookboek krijg je volumekorting en die korting loopt alleen maar verder op als je meer kookboeken besteld. 

Staat jouw kookboek zo meteen tussen die van Gordon Ramsay en Jamie Oliver in de kast?

Onze kookboeken

Tip: geef een kookboek weg als cadeau.

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek