Een origineel kraamcadeau met naam

kraamcadeau met naam

Ben jij op zoek naar een persoonlijk kraamcadeau of een leuk cadeautje voor een babyshower? Bij Fotofabriek kun je helemaal zelf de leukste babycadeautjes maken met de naam hierin verwerkt. Natuurlijk kun je schattige babykleren cadeau geven, maar vaak krijgen de kersverse ouders hier al genoeg van. Hoe leuk is het dan om een blijvende herinnering cadeau te doen? Dit kan met een mooie foto in combinatie met lieve woorden.

Maak gebruik van het geboortekaartje

Wanddecoratie voor in de babykamer is altijd leuk om te geven. Je kunt het geboortekaartje bedrukken op een foto op canvas, forex of hout en zelf een geschikt formaat kiezen. Het materiaal kun je afstemmen op de smaak van de ouders en dus ook de babykamer. Zodra je het geboortekaartje hebt ontvangen, kun je deze in scannen en laten afdrukken. Dit persoonlijke cadeau is perfect om te geven bij zowel een jongetje als een meisje.

Tegeltjeswijsheid

Een ouderwets tegeltje met hierop een mooie spreuk of wens voor de baby is een origineel kraamcadeau, dat lang mee gaat. Vind je het lastig om hier een mooie tekst voor te verzinnen? Dan kun je natuurlijk ook een foto van de echo of de eerste foto’s van hem of haar hiervoor gebruiken. De tegeltjes kunnen namelijk volledig in kleur bedrukt worden. Een superschattig en oer-Hollands kraamcadeau die je ook op een babyshower kunt geven.

Kraammand

Een gevulde kraammand of kraampakket met handige spulletjes blijft altijd een ideaal kraamcadeau. Je kunt allemaal leuke spulletjes kopen en hier een persoonlijke tint aan geven met bijvoorbeeld Retroprints voor in de babykamer. Hier kun je foto’s van de echo’s op laten drukken zodat er een tijdlijn ontstaat die de ouders zelf kunnen aanvullen.

Tip: Laat 1 Retroprint drukken met de naam van de baby hierin verwerkt.

Bekijk alle kraamcadeaus

Foto op canvas
vanaf € 12,99
Foto Op Karton
vanaf € 4,99
Foto Op Tegeltje
vanaf € 9,99
Retroprints
vanaf € 4,99

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform