actie
Tijdelijk: 25% korting op een Fotoboek Hardcover A4 Staand of Liggend!

Nu tijdelijk: 25% korting op een Hardcover A4 Fotoboek!

Lees meer

Platliggend fotoboek

9,0

(19424 beoordelingen)

platliggend fotoboek
  • Platliggende pagina's
  • Standaard met harde fotokaft
  • Verschillende omslagen en papiersoorten
  • Vlakliggend of Lay-flat inbindwijze*
  • Perfect voor panoramafoto's

Platliggend fotoboek aan de hand van twee bindtechnieken; namelijk lay-flat of vlakliggend, waarbij speciaal papier zorgt voor een perfecte vlakligging.

Doordat de linker- en rechterpagina een perfecte vlakligging hebben, is het platliggend fotoboek uitermate geschikt voor grote foto’s die beide pagina’s bedekken. Wil je meerdere platliggende fotoboeken bestellen, dan ontvang je volumekorting. Doordat we de platliggende fotoboeken zelf maken hebben we grip op de kwaliteit en bieden we de beste service.

Platliggend fotoboek

Vlakliggend fotoboek maken

Een vlakliggend fotoboek is perfect om panoramafoto’s in elkaar over te laten lopen over twee pagina’s. Door deze unieke inbindwijze te kiezen worden de pagina’s op elkaar geplakt, waardoor de pagina’s naadloos in elkaar overlopen en is er geen hinge in het midden van het fotoboek zichtbaar.

Een vlakliggend fotoalbum wordt gemaakt met stevig 380 grams papier en is ook beschikbaar met een UV-Hoogglans afwerking, waardoor details in  je foto’s nog scherper naar voren komen. Door de dikkere pagina’s heeft dit fotoalbum een maximum van 140 pagina’s. Wil je meer pagina’s toevoegen? Bekijk dan de optie Lay-flat onderaan deze pagina.

Bekijk alle Vlakliggende fotoboeken in ons assortiment.

Begin direct
Vlakliggend fotoboek

Lay-flat fotoboek maken

De inbindwijze Lay-flat is een alternatief op het Vlakliggende fotoboek en is beschikbaar vanaf 140 pagina’s. Ook deze inbindwijze zorgt ervoor dat je fotoboek een platliggende afwerking krijgt en dat er geen bolling in het papier zichtbaar is.

Bij dit fotoboek wordt er gebruikt gemaakt van een hinge, een soort scharnier van een paar millimeter in het midden van het album. Doordat de pagina’s bij een Lay-flat album 216 grams zijn is het mogelijk om een fotoboek te maken tot wel 200 pagina’s dik. Bovendien is ook dit papiersoort beschikbaar met een UV-Hoogglans afwerking.

Je maakt een Lay-flat fotoboek door te kiezen voor een Hardcover fotoboek. In de winkelwagen kun je kiezen voor het papiersoort Lay-flat.

Lay-flat fotoboek

Bekijk onze fotoboeken

Bekijk het assortiment

Maak een uniek fotoboek

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform