actie
20% korting op alle wanddecoratie
  • vlakliggend fotoboek

Platliggend fotoboek met lay-flat binding of vlakliggend binding

Platliggend fotoboek aan de hand van twee bindtechnieken; namelijk lay-flat of vlakliggend, waarbij speciaal papier zorgt voor een perfecte vlakligging. 

Doordat de linker- en rechterpagina een perfecte vlakligging hebben, is het platliggend fotoboek uitermate geschikt voor grote foto’s die beide pagina’s bedekken. Wil je meerdere platliggende fotoboeken bestellen, dan ontvang je volumekorting. Doordat we de platliggende fotoboeken zelf maken hebben we grip op de kwaliteit en bieden we de beste service.

Voor welke formaten is het geschikt?

Het vlakliggende papier is mogelijk bij alle hardcover fotoboeken, behalve ons grootste formaat 35x29 en boeken met meer dan 80 pagina's. 

Lay-flat is mogelijk bij alle hardcover fotoboeken vanaf 80 bladzijden met uitzondering van 35x29.

Bij vlakliggend liggen de pagina's strak tegen elkaar zonder hinge. Voor het maken van een lay-flat fotoboek, wordt er gebruikt gemaakt van een hinge. De hinge is de ruimte tussen twee pagina's en functioneert als het ware als scharnier. Alle fotoboeken worden geleverd met een bedrukte hinge.

Let op: een platliggend fotoboek kan worden voorzien van een UV-hoogglansafwerking.

fotoboek vlakliggend
Maak nu je eigen fotoboek

Bekijk onze fotoboeken

Bekijk het assortiment

Bekijk onze fotoboeken:

Maak een uniek fotoboek

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!